Loader

Planifikimi

Site engineer on a construction site

Daci Construction ofron shërbimin e projektimit dhe konsulencën për projekte arktitektonike, interieri, konstruktive, etj

Ndertim

josue-isai-ramos-figueroa-724611-unsplash

Daci Construction është marë me ndertimin e subjekteve të ndryshme në të gjitha fushat e ndertimit. Që në themelim të kompanisë dhe deri tani kemi ndërtuar objekte të ndryshme në kohë rekord.

Investim

Engineer-PNG-HD-Quality

Që prej vitit 2010 Daci Construction e ka provuar vehten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndërtues, me disa komplekse banimi dhe shërbimi të përfunduar në Tiranë dhe në qytete të tjera në Shqipëri.

Rikonstruksion

AdobeStock_111558015_m4v

Rikonstruksione të godinave civile dhe industriale. Teknologjia më e fundit për një mjedis sa më të gjelbër. Të ndërtojmë me profesionalizëm themele të forta, të ndërtojmë siguri dhe besim, të ndërtojme duke ruajtur vlerat historike të objekteve , të ndërtojme komunitetin e së nesërmes, sot.

Konsulencë

architects-office-working-with-blueprints_35892-52

Daci Construction ofron për klientët, bashkëpunëtorët dhe partnerët e saj, shqiptarë e të huaj, një paketë të plotë shërbimesh konsulence, përfshirë në të ato ligjore, financiare – ekonomike, administrative, projektimi e inxhinierike, etj.

Back To Top