Opening Times
Monday - Friday: 09:00 - 18:00
 
Our Location
100 Mainstreet Center, Sydney
 
Customer Support
+208 333 9296

Rreth Nesh

Kush jemi ne?

 

Ne jemi një kompani Shqiptare e cila merret me ndertime, rikonstruksione , planifikime, konsulence e shumë benefite të tjera në ndihmë të klientëve tanë. Brenda standarteve tona është e rëndësishme të theksojmë për të gjithë palët e interesuara të çdo projekti që ne jemi në gjendje të mbajmë një besim të ndërsjellë që projekti do të përfundojë brenda kufizimeve kohore dhe buxhetore.

Organizata jonë krenohet jo vetëm në avancimin e qëllimeve dhe ambicjeve të klientëve tanë, por edhe në avancimin e qëllimeve dhe ambicjeve të punonjësve tanë. Punonjësit tanë shkëlqejnë në mjedise sfiduese, të orientuara drejt qëllimit, ku secili individ është drejtpërdrejt përgjegjës për suksesin e tij.

Pse duhet t’na zgjidhni ne ?

 

Duke zgjedhur Daci Construction si partnerin tuaj kontraktues, mund të jeni i bindur se po punoni së bashku me një firmë që ndjek politikat dhe procedurat që janë zhvilluar në mënyrë specifike nga bordi ynë me përvojë i drejtorëve dhe ekipi menaxhues për të siguruar që operacionet të kryhen në mënyrë të sigurtë dhe efikase, pa kompromentuar cilësinë e prodhimit dhe udhëzimet mjedisore.

Klientët tanë përfaqësojnë një spektër të gjerë të industrive dhe sektorëve të biznesit, duke na lejuar mundësinë për të aplikuar përvojën tonë, njohuritë dhe pasionin për përsosmëri në secilin projekt specifik, me qëllim që të përballojmë me sukses çdo sfidë dhe rrethanë të veçantë.

Efiçienca ushqen shkëlqimin, ku shpejtësia na çon përpara.

VIZIONI YNË

Rritja e kompanisë është rezultat i sigurimit të një standard të lartë të punës për të gjithë klientët tanë dhe mbështetjes së reputacionit tonë bazuar në punë të mirë të kryera. Ne mbështetemi nga një fuqi punëtore e kualifikuar me ekspertizë në fushën e ndërtimit dhe zgjedhim praktikat më të mira, duke ofruar projekte afatgjata. Asgjë nuk flasin më shumë për një kompani se aftësia e saj për të siguruar një rrjedhë stabile të punës, dhe Daci Construction e bën këtë më së miri.

MISIONI YNË

Pas përfundimit të çdo projekti që ndërmarrim, duhet të ketë një klient i kënaqur – një i cili do të na kërkojë të kthehemi për projektin e ardhshëm dhe të na rekomandojë te të tjerët. Nëse jo, kemi dështuar në misionin tonë për të ofruar shërbime ndërtimi të shkëlqyera. Ne thjesht bëjmë më të mirën dhe rezultatet flasin vetvetiu – na kontaktoni nëse mund të ju ndihmojmë me projektet tuaja të ardhshme.

Kompania jonë ofron Kurse Profesionale në fushën e ndërtimit.

“Daci Construction” disponon qendrën e formimit profesional të miratuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, e njohur nga Bashkimi Europian.

Në fushën e ndërtimit, ofrojmë shërbime si: Suvaxhi, Pllakashtrues, Murator, Punime gipsi, Hidroizolues, Termoizolues, Bojaxhi, Hidraulik, Klimatizues, Elektricist, Punime dekorative, Punime parketi, Teknik ndërtimi, Veshje fasade.