Opening Times
Monday - Friday: 09:00 - 18:00
 
Our Location
100 Mainstreet Center, Sydney
 
Customer Support
+208 333 9296

Shërbimet Tona

Planifikim dhe Konsulencë

Daci Construction ofron shërbimin e projektimit dhe konsulencën për projekte arktitektonike, interieri, konstruktive, etj. Gjithashtu për klientët, bashkëpunëtorët dhe partnerët e saj, shqiptarë e të huaj, një paketë të plotë shërbimesh konsulence, përfshirë në të ato ligjore, financiare – ekonomike, administrative, projektimi e inxhinierike, etj.

Ndertim dhe Rikonstruksion

Daci Construction është marë me ndertimin e subjekteve të ndryshme në të gjitha fushat e ndertimit. Që në themelim të kompanisë dhe deri tani kemi ndërtuar objekte të ndryshme në kohë rekord, rikonstruksione të godinave civile dhe industriale. Teknologjia më e fundit për një mjedis sa më të gjelbër. Të ndërtojme komunitetin e së nesërmes, sot.

Investim

Që prej vitit 2010 Daci Construction e ka provuar vehten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndërtues, me disa komplekse banimi dhe shërbimi të përfunduar në Tiranë dhe në qytete të tjera në Shqipëri.

KONSULTIM FALAS!